The Starboard Castor - Sixteen Tons

Kul med något nytt

Det finns så mycket som man kan ägna sig åt när det kommet ill sport, och det är kul att man kan pröva på nya sporter. En sport som för mig är ny är padel, det verkar vara den nya sporten som många tycker är rolig. Det skulle vara kul att pröva på det någon gång. Ja det är ju spännande med nya sporter och nya saker att pröva på.

Tycker om att röra på mig

Jag tycker om att röra på mig och det är något som jag gärna gör varje dag, det behöver inte vara så länge varje gång men jag tycker om rutinen och det ger mig mer energi. Så är det för många och det är väl därför det är så populärt när man väl kommer in i det. Att få röra på sig och ta hand om sig är verkligen skönt. Och det är bra att det finns så många olika saker som man kan göra, det finns verkligen något för alla i alla åldrar.
Kommer ihåg att pappa och mamma tog med oss på många olika sporter och lät oss pröva på lite allt möjligt. Vi prövade tennis och volleyboll och fotboll, simning och dans och lite av varje. Och det var väldigt kul, det är bra att börja när man är liten så att man väcker intresse för det och att man inte blir rädd för att pröva på det utan man tycker att det är kul och något som man gärna gör och provar på sen när man växer upp. 

Så det är något som jag kommer ihåg från det att jag var liten och jag uppskattar att vi gjorde mycket som familj, det gjort det mycket för familjen och det har gjort att vi alla i familjen håller igång med någon typ av sport än i dag.