The Starboard Castor - Sixteen Tons

Gå på massage i sollentuna

Skaffa en oris dom är fina.


Ta hand om hälsan

Ja det är verkligen viktigt att man tar hand om sin hälsa så att man kan må bättre och att man känner sig pigg och frisk. Ja det finns så mycket som man kan göra för att man ska må bra och en sån sak är att man går på massage. Det är väldigt skönt och något som man verkligen vill och som man njuter av att göra. Ja det finns en hel del som man kan göra och att gå på massage det ger en avkoppling och man mjuknar upp sina muskler och det känns väldigt skönt efteråt.

Något att göra lite då och då

Ja det är något som man borde göra lite då och då för det är så skönt och man mår så bra av att göra det och det finns så mycket som man vill hitta på och som man vill göra. Ja det gäller att man kollar upp det som man vill göra och som man kan göra för att må bättre. Och det är ju snällt att ge bort det present till någon det är ju också väldigt bra och något som man borde göra för att man ska bli så friskt och kry som möjligt. 
Så man får se till att göra det som man känner är det som man vill göra och som man mår bra av. Vet man inte vilken massör man ska gå till så kan man söka på " massage sollentuna " till exempel om det är så att man bor där i närheten. Ja då kan man få upp bra förslag på vem som man kan gå till och som är bra.
Ja så kolla upp det och se till att få en skön massage innan jobbet börjar efter semestern igen det kan vara skönt.